Copyright. Saltdetect ® is a registered trademark of AMT bvba All Rights reserved. Patented.

 

SALTDETECT®

 
Photo
Gebruiksinstructies
Schema
Blister
Globale catalogus
Point of use
 
download and install Adobe PDF reader to view documents...

Dit "zoutniveau alarm" toestel werd speciaal ontworpen voor huishoudelijke, en industriële waterverzachters. Dit aan de muur hangend detectiesysteem via dubbele Velcro-kleefband en/of vijs muurbevestiging bestaat uit volgende componenten:

Door middel van een kleine electrodoos met voeding, ingebouwde alarmzoemer, en LED-lichtindicatie is deze verbonden met een sensor die bovenop het zout kijkt. Dit kompleet toestel past in de palm van uw hand.
De lichtindicaties gebeuren door middel van 2 Led lampjes: “groen” continu brandend bij geen alarm, en “rood” flikkerend bij alarm.
Men heeft de keuze om de zoemer via een schakelaar op hoge toon, lage toon en uit te zetten. (de lichtindicators zijn altijd actief zichtbaar).
Pas wanneer het alarm in werking treed, zal men de waterverzachter heropvullen hoger dan de door de technieker ingestelde minimum detectielijn.
U hoeft, met ander woorden, uw zoutvat niet volledig op te vullen wanneer u niet meer over genoeg zoutzakken beschikt, en is zelfs de minste kwantiteit genoeg om het alarm terug automatisch uit te schakelen. Het detectiebereik is van 14cm tot en met 120cm, en kan dus op alle mogelijke zoutbakken gemonteerd worden.
De detectieafstand wordt via een “teach-function” knop die men 2 seconden ingedrukt houdt vastgezet, en blijft behouden zelfs bij stroomuitval.
U leert m.a.w. het systeem zelf aan hoe ver het moet kijken.

Dit toestel bestaat zowel in 220V AC/CE versie met verwisselbare stekker voor de diverse Europese landen, alsook in 110V AC/UL + CUL versie met Amerikaanse/Canadese stekker.
(ideaal voor nieuwe installaties en naverkoop).

 
       
 
italiano (coming soon)
 
nederlands français english deutsch español italiano